Romjul

Hei dere! Vi er trygt fremme i Ålesund, har spist oss stappmette på familemiddag nok en gang. Dette er ikke akkurat første gang jeg lurer på om jeg kommer til å føle sult igjen, og jeg føler meg heldig som kan tenke på denne måten. . Flyturen var ikke av den mest behagelige sorten, men vi kom oss trygt ned. Dessuten var Hugo en enorm trøst og han var så flink! Under take off lå han trygt i buret sitt og under flighten satt han som et tent lys på fanget mitt eller ville veldig gjerne se ut av vinduet. Han lot seg ikke forstyrre av turbulensen, så jeg må nok hente litt mot fra ham på veien hjem. Å, ja! Gjett om gjensynsgleden mellom Hugo og Ronaldo var stor! Det er 1 måned siden de har sett hverandre, så nå var savnet stort :-) De er bare så herlige sammen!

Mange av dere lurte på hvor antrekket mitt fra bildene over var fra, og det er en buksedress jeg fikk sponset av Cameo før jul :-) Dere finner den her.

Øredobber Ráda / Pumps Zara / Armbånd Marc By Marc Jacobs 

Nå venter kake, kaffe og mingel med familien her før vi skal få oss en god natts søvn :-) Håper dere har hatt en kjempefin andre juledag ♥51 Responses to “Romjul”

 1. sandra says:

  You’re so beautiful! Jeg elsker dit hår!! :)

 2. sandra says:

  You’re so beautiful! Jeg elsker dit hår :D Hav en god aften!!

  - http://www.kassandragold.com

 3. Liker å se deg med oppsatt hår:) Forandring fryder! Den buksedressen er forresten helt nydelig. Pluss at det er praktisk med slike løse plagg i julen når man stapper seg med ribbe og godis :P Kos dere i Ålesund!

 4. Martine says:

  Hei! Bare lurer på hvor den Natt i Nisseland CDEn ble kjøpt?
  Min favoritt som lita jente :D

  Klem

  • Fotballfrue says:

   Vi solgte de da vi var med å spille stykket husker jeg, tror de var å få kjøpt i vanlig cd-butikk den gangen, men tror ikke de finnes lenger nå ;) Elise hadde fortsatt sin og brant den til meg :)

   Klem!

 5. Sandra says:

  Du er så utrolig pen! Håper dere nyter jula :-)

  Har ingen ting med innlegget å gjøre, men vet du (evt noen lesere) når VS Fashion Show sendes på norsk TV? Som i TVN, TV2 eller TV3

 6. Wæææ, tidenes lykkerus når jeg fant ut at du følger meg på instagram :D Haha! Ønsker deg en riktig god jul og godt nyttår, du er herlig!

 7. Thea says:

  Kan du ikke vise med steg-for-steg bilder eller video hvordan du lager den hårfrisyren? :) Regner med at du bruker donut, og det greier det helt fint på “vanlig” måte. Men den måten du bruker den på her, får jeg bare ikke til..!

 8. Janne says:

  Hei!
  Flott antrekk:)
  Jeg bare mååå ha de øredobbene! Kan du være så snill å hjelpe meg å finne dem? Det hadde vært den beste julegaven:)
  Nyt romjulen. Ønsker deg et godt nyttår!!

 9. Cathrine says:

  Du er vakker<3

 10. Marianne says:

  Synes det er så bra at hundene deres går så bra sammen!!!

 11. Pia says:

  Det er så koselig at du forteller om hundene, de er jo så gossine! Nydelig antrekk forresten :)

  Klem <3

 12. Amalie14 says:

  Flinke Hugo!:-)

 13. Lizbeth Osnes - Behind the scenes.. Kommenterer tilbake :) says:

  Kjenner igjen det med å være stappmett; kalkunmiddagen hos svigers i dag slo meg helt ut! Haha :) Kos dere masse :D

  ♥ Lizbethosnes.com – Behind the scenes..

 14. Marita Ø says:

  Du er jammen meg vakker :) Ønsker dere en flott romjul! Blir så dårlig på å kommentere og titte innom her i juletiden, så utrolig mye som skjer! Får nesten dårlig samvittighet ;) Men viktig å være sosial og ta vare på de man er glad i, når man virkelig har tid til det! <3 Klemmer til den beste bloggeren, uansett!

  • Fotballfrue says:

   Fine deg, tusen takk <3 Håper du har hatt deilige juledager og at stemningen varer til og med første nyttårsdag :) Ikke ha dårlig samvittighet, de fleste er opptatt i julen – og godt er det :)

   Klemmer!

 15. Maren says:

  Hei!
  Lurte bare på om dere har kontaktet vinnerne fra luke 21? Jeg husker ikke om jeg la igjen epost adressen min, og ettersom det var jeg som vant ville jeg bare være på den sikre siden. Skjønner selvfølgelig om du venter med dette til etter jul, men som sagt ville jeg bare forsikre meg :-)
  Fortsatt god jul! :D

 16. Åh, romjul! Søte minner strømmer på fra da jeg var liten og Alf Prøysen sang “En skulle vøri fire år i romjul” <3 Håper dere har hatt en fin jul selvom et familiemedlem gikk bort. Kjempevakre bilder. Nå er det snart et nytt år, gjett om jeg gleder meg. Måtte 2013 være fantastisk for dere alle!

 17. Larissa says:

  Greetings to you and your family from Australia:-)

  My sister and I adore your blog, you’re a very stylish and talented lady!

  Happy New Year:D

 18. beth says:

  Fikk du lov å ha han ute av bagen sin?? Fra SAS (og Norwegian forsåvidt) har jeg fått streng beskjed om at det er helt ulovlig både pga sikkerhet og allergi. Tilog med da frøkna var 8 uker og 900gram måtte jeg ha henne i bagen sin.., Så heldig han (og du) var da :) tydelig et kabincrew med julestemning! Hent mot fra pelsdotten, det er utrolig hva støtte dem faktisk kan gi :) Fortsatt god romjul :)

 19. Tone says:

  Dyr kan være en utrolig stor trøst. Jeg synes hunder som jobber som terapi hunder rundt om på gamlehjem, sykehus, og som jobber med mennesker med angst og traumer gjør en kjempe viktig jobb :)

 20. Kristin says:

  Så spent på hva du kjøpte på Zara før dere reiste på tur?! Nå har salget startet der, så hadde vært supert med litt inspirasjon fra deg..som du vet!;-) Nyt romjula!

  • Fotballfrue says:

   Det var så mye! Blant annet genseren jeg brukte på lørdag :) Kommer flere plagg etter hvert, men jeg tenkte heller vise det på enn av ;)

   Klem!

 21. Fan says:

  Heiii
  Jg lurte på om du kunne lage en video av hvordan du satte opp håret idag :) det vr ganske kult!

 22. Elle says:

  Wow så helt utrolig vakker du er! <3

 23. Inga says:

  Hei! Jeg har sett et fint smykke du har på deg som du skrev var Treasures. Tenkte jeg skulle bestille, men ser at butikken er lagt ned? Hvorfor det da? Det så jo ut til å gå så bra og dere skulle ansette flere? Det var i alle fall synd.

 24. B says:

  Juhuu:) Må bare si at du har en fantastisk flott inspirasjonsblogg, og føler jeg meg litt tom en dag er det bare å trykke inn her for å lese!:) har rota litt i arkivet ditt, og så morsomt at det er flere blogger fra bryllupsreisen deres på Veligandu der. jeg reiser nemlig dit i januar på bryllupsreise, og kan ikke akkurat si at jeg gleder meg mindre etter å ha lest innleggene dine derifra:)
  Ha en fortsatt fin jul :)

 25. Madeleine says:

  Så vakker du er!

 26. Elisabeth says:

  Vakre Caroline!

 27. sara says:

  Egentlig så er jeg glad for at det finnes jenter i Norge som tør å pynte seg, de fleste gjør det bare på fest, men du er så nydelig hver dag, du kler deg så pent og er så lekker! Jeg er også sån som deg, kanskje får jeg mange sure og “spørsmålstegn blikk” men jeg liker det, så det bryr jeg meg lite om. Forresten så har endelig fotballfrue tråden på kvinneguiden blitt stengt for alltid, takk å lov!!!

  Ha en fin dag vakring!

 28. Jamila says:

  Selv om du er slank så er du så heldig som har et rundt ansikt. That makes you look healthy… Fint antrekk ;)

 29. Andrea says:

  Kan du vise hvordan du lager håret ditt på de bildene over her? :)

Leave a Reply