Høstens skomote

Denne høstens skomote er veldig variert, og du skal du pryde føttene dine med både sneakers, grunge- og westerninspirert fottøy, eller de klassiske variantene av boots. Jeg har nettopp skaffet meg et par sneakers med innebygget såle, veldig Isabel Marant-inspirert, som disse på Kate Bosworth. Mine er fra Bubbleroom, grå og beige. Det finnes mange rimelige varianter der ute, her er et knippe:

1. Have2Have 2. Have2Have 3. Have2Have 4. Jeffrey Campbell 5. Shoe Biz

Rocka boots kommer i flere varianter denne sesongen, både lave ala Chloé og de som har litt høyere skaft. Utvalget er stort, her er noen av mine favoritter:

1. Have2Have 2. Jeffrey Campbell 3. Have2Have 4.Have2Have  5. Jeffrey Campbell  6. PrimeBoots 7. Jeffrey Campbell 8. Jeffrey Campbell 

Gå gjerne for noen westerinspirerte boots ala Isabel Marant også, eller de mer enkle og klassiske:

1. Zara 2. Zara 3. Nelly.com 4. Friis&Co 5. Zara 6. Asos.com 7. Carvela 8. Asos.com 

Håper dette var til inspirasjon :-)

 Nelly- og asoslenkene er annonselenker 34 Responses to “Høstens skomote”

 1. Rocka boots er min favoritt :)

 2. Rocka og klassisk vil nok finne veien til mitt skap i høst – kan være ganske så stilig med nagler som detaljer! Ha en fin helg videre:)

 3. Marita Ø says:

  De to siste fra Carvela og Asos er mine favoritter! Gud, så lekre!! :D

 4. Camilla says:

  Syns de øverste er så kule:D

 5. ertyui says:

  Fy, så mange stygge sko! Absolutt INGEN var fine. Grøss.

 6. Elise says:

  kan du ha vinterjakke- guide også?

 7. Please don’t buy those sneakers! The rest is great.
  XO Antje

  http://www.greenpinkorange.com

 8. Det kommer att bli en fin höst för fötterna :D

 9. Utrolig mange kule sko her! :)

 10. Tigra says:

  wedge sneakers köpte jag från TOPSHOP, så fina!

 11. cecilie says:

  link til sneakers nr 1? tror du har glemt å legge inn linken der :-)

 12. Amalie says:

  Så masse fint! Jeg synes skoene denne høsten er så fine! Det er faktisk VANSKELIG å gå i en skobutikk uten å finne noe man så gjerne vil ta med hjem. . I går klarte jeg ikke dy meg, det ble noen boots-inspirerte vintersko. Eller, de var fôret, men utenpå var det skinn. Sinnsykt kule! Formen lignet faktisk litt på UGGS, men disse er mye mer rocka:-D fornøyd jente! Tipper at det ikke er siste paret i år, hihi:)

  • Fotballfrue says:

   Farlig for lommeboken, men vi går jo en lang og kald tid i møte, så du kommer til å trenge et lite utvalg ;)

   Klem!

 13. Madde says:

  Tenker jeg står over høstens mote. :o)

 14. Så mange lekre sko! Jeg vil også ha! :D

  ♥ Lizbethosnes.com – Hverdag, mote og livet med en spiseforstyrrelse.

 15. Helene says:

  De øverste var helt grusomme… Joggesko med hæl passer liksom ikke helt…

 16. Hanne says:

  Det var et flott utvalg, men ikke helt min stil. Prøvde og tenke ut hva slags høstsko jeg liker best, siden ingen av disse gruppene passet til min stil. Jeg er vel mest glad i sorte skoletter, uten for høy hel, uten for mye fint på :) Kanskje jeg er litt kjedelig av meg!? hihi.

 17. Mojo says:

  Mener du “lave ala” Chloe? ;)

 18. Minda says:

  Du må være ihvertfall Norges flinkeste blogger! Så mange utrolig inspirerende og kule innlegg! Alt fra trening til mote. Klem :)

 19. Emma says:

  Har timberland sko fra ifjor. De holder minst en sesong til.

 20. [...] å ha lest om høstens skomote på fotballfruen.no (innlegget kan du lese HER), ble jeg inspirert til å kjøpe meg et par nye [...]

Leave a Reply