Se hva jeg har fått!

God morgen, fineste ♥

Tydeligvis ikke så lurt at jeg anstrenge meg i går, for jeg ble så utrolig slapp. Selvfølgelig ble det ingen tur til Porsgrunn, men heller en tur til sofaen. Her satt jeg med glossy blader, mens Lars-Kristian satt med iPaden og appen til båtførerprøven. Den skal han ha etter trening i dag, og det kommer til å gå så det suser. Lykke til ♥

Ser dere hvor fint pledd jeg har fått?

Dette er Oddemor sitt verk. Oddemor er Tone,  som er ihuga ODD-supporter. Hun er bare helt fantastisk, og har strikket dette til meg så jeg slipper å fryse på kamp. Hun har visst strikket til de fleste kjærestene og konene til spillerne. Tenk å være så god! Tusen takk, Tone ♥

Ellers kjennes det ut som jeg er på bedringens vei. Tenker det blir fint å sitte her og jobbe noen timer, før jeg skal sjekke om helsa holder til å vaske hus og vinduer (tålmodighetsprøve.no). Dersom det går fint, erklærer jeg meg selv sånn cirka frisk, så da drar jeg på trening. Yey!

Ha en deilig tirsdag, dere!79 Responses to “Se hva jeg har fått!”

 1. Silje says:

  God morgen!
  Kjempe fint teppe :)
  Tenk at jeg endelig er kommet i gang med trening, etter 3 års pause!!! (graviditet og latskap lenge leve.. :P)
  Takk for all treningsinspirasjon du gir, nå skal jeg bli bikiniklar!

  klem fra Silje

  • Fotballfrue says:

   Herlig, så flink du er :) Gleder meg til ukens første økt etterpå, håper jeg orker :)

   Klem!

 2. Lydia says:

  Herlighet så søtt av henne ! God bedring da og lykke til med båtførerprøven til LK ( :

  - L

 3. Elise G says:

  Så tøff du er som vurderer trening når du ikke er frisk stakkar.
  Om det var meg, så ville jeg bare ha kost meg i sofaen, med blad, film, noe jeg klarer å spise og slappet av.
  Du gjør sikkert det; men lytt til kroppen din, så blir du fort frisk.

  God bedring.

  Klem

 4. Marita Ø says:

  Å vaske hus og vinduer er jo nesten trening i seg selv! Hehe :) Godt at du er på bedringens vei i alle fall :) Det ble en GOD treningsøkt på meg i går, og jeg er like klar for en økt i dag! Solen skinner her, så jeg blir så utrolig motivert til å løpe, deilig! Veldig fint pledd, ser ut som hundene likte det også, hihi :D

  • Fotballfrue says:

   Hihi, det er sant :) Håper jeg føler meg bedre om noen timer, jeg vil også løpe!

   Klem!

 5. Tina E says:

  Du er jammen heldig:D

  Jeg lurte på en ting, har du en bra selvbruningskrem å tipse om? :)

  Ha en fin dag og håper formen er på topp snart :))

 6. SarpeRaz says:

  Masse god bedring til deg, håper du får krefter til å gjøre unna det du ønsker :) Hva er greia med LK og båtførerprøven da, har dere båtplaner? :)

 7. Michelle says:

  Nei så søtt av henne :) Bra å høre at du er bedre. du er flink som ikke la noe stoppe deg og finnes unnskyldningene for å ligge på latsiden, hehe! Du er glad i produktive dager har jeg merket :D Uff, sitter selv hjemme med hodet i bøkene og leser til eksamen… Har jo lyst å gjøre på alt annet enn det, men lenge leve tålmodigheten… Men må si at jeg elsker å titte inn på bloggen din i pausene, perfekte avbrekket! ;)
  Krysser fingrene for Lars K, så må du ha en fantastisk dag videre <3

 8. Malin says:

  Fine, fine, fine deg Caroline :) Du ser alltid smashing ut du! Syk eller ikke.. Sitter her og blar gjennom kommentarfeltet ditt og det er utrolig hvor mye ufine kommentarer du får. At folk virkelig legger seg opp i minste detalj og finkjemmer hvert eneste innlegg er kun skremmende for deres del. At de orker.. Er glad for at du står på og står ved ditt! Du er en flott dame, med et flott hus og en fin mann! Trenger du virkelig noe mer? Ikke ufine lesere hvertfall.. :) Ha en fin dag!

 9. Therese says:

  Uff, det tok skikkelig på å bli matforgiftet.. Du må ha masse god bedring ! Nydelig teppe da, jeg tror Tone er snill tvers igjennom ;) heldige dere ;) ha en super tirsdag!

  Klemmer fra Skiensjenta

 10. Lene says:

  ååå hugo er så heeerlig!

 11. Maria says:

  God formiddag! Kjempe fint teppe, såg godt ut når du er sjuk…God bedring:)
  Du er eit godt forbilde, får meir lyst til å vere sunn og trene av å lese bloggen!
  Takk for all treningsinspirasjon! du gjer ein viktig jobb:) Du har veldig fin klestil og!

  klem frå Maria

 12. Madame says:

  awwww cute dogs

 13. Gitte says:

  jeg har et lite spørsmål. hvilken del av foten lander du på når du løper? har lest en del artikler i det siste om at en bør lande på forfoten. selv sliter jeg en del med benhinnebetennelse og må derfor styre unna mølla i lange perioder av gangen. Gjorde du det i begynnelsen av løpingen?

  • Fotballfrue says:

   Det vet jeg ikke :/ Men jeg har vært og testet, og har et helt “normalt” løpssteg :)

   - C

   • helle says:

    du vet jo hvordan du lander på foten da, Caroline?:P de fleste lander på hælen. Men man kjenner fort forskjellen om man lander på forfot mellomfot eller hæl:)

    • Fotballfrue says:

     Jeg aner ikke. Hælen?

     - C

     • helle says:

      De fleste av oss løper på hælen. Et tips om du vil forbedre løpsteknikken din er å begynne å løpe på forfot/mellomfot :-)

     • Bente says:

      De fleste av oss løper absolutt ikke på hælen! På langkjøring med middels hastighet, bruker jeg så godt som bare forfot og mellomfot og sparker ifra. Hælen er kun med når jeg trener intervall og høyhastighet!

     • helle says:

      Om du løper på forfor/ mellomhæl så er jo det kjempe bra. OG, jo de fleste løper på hælen. Nettopp fordi de er uerfarene. En erfaren løper vil løpe på forfot/mellomfot.

     • Bente says:

      Da antar jeg du mener de som nettopp har begynt å løpe da. I og med at Caroline er en meget erfaren løper, bruker hun da etter ditt utsagn IKKE hælen når hun løper.

     • helle says:

      Hehe, regnet med du kom til å svare noe slikt. Ser at det blir feil og kalle noen uerfarne som har drevet med det i mange år. Men en erfaren løper vil vel bry seg om løpsteknikk, right?

 14. Ingvild S. says:

  Åå, det er alltid så koselig med ting som er hjemmestrikket! :) Oddemor høres så snill ut!

  Håper du føler deg bedre utover dagen, det å være dårlig i magen er noe (bokstavlig talt) dritt. Kanskje vil vasking av hus og vindu få deg til å føle deg enda freshere, siden det blir rent og pent rundt deg? :) Håper det! Ha en herlig dag, du er skjønn <3

  Stor klem

 15. Trine says:

  Ntåå, så koselig av henne :) først leste jeg at det var Oldemor, men er jo minst like koselig med en venninne som stikker til en :)
  Krysser fingrene for at du føler deg mye bedre og klar til å trene igjen i dag :)

 16. maine says:

  oi så fint teppe, skulle ønske jeg kunne og hadde tålmodighet til å lage noe sånt..

 17. Berit Kristine says:

  Å, så skjønne bilder av Hugo og Ronaldo! Er så koselig at du har dem med i bloggen din. Min lille Sara, shetland sheepdog, sovnet stille inn hos dyrlegen 25. april, 14 år og 3 mndr gammel. Savner henne noe enormt. Hun har gitt meg så mye glede disse 14 årene vi fikk ha sammen. Kos deg med dine to små.

  • Fotballfrue says:

   Veldig leit å høre. Det er så fælt å tenke på at de ikke kan leve like lenge som oss. Jeg velger å skyve tanken bort med en gang den dukker opp i hodet mitt, orker ikke tanken på et liv uten. Din lille Sara hadde heldigvis et langt liv :)

   Mange klemmer <3

 18. Mia says:

  Så ut som et deilig pledd:) Nå har jeg nettopp skrevet handleliste for hele uken, med kun godsaker fra boken din :D

 19. Evas says:

  Du er en fantastisk fotograf, Caroline! Amazing bilder av de søte små firbente. Og så MÅ jeg bare mase litt igjen ;) – hadde vært så fint med et fotoinnlegg med fototips, innstillinger, iso, blender, dybdeskarphet mm :D

 20. NL says:

  Så herlig teppe <3
  Jeg er også igang med trening igjen etter fødsel (power walk med vogn) ;) har du lyst til å lage ett innlegg om mage, rumpe, lår trening og hva du spiser før og etter trening?

  God bedring *klem*

 21. Andrea M says:

  Hei!

  Jeg har et spørsmål vedr. shortsen du kjøpte fra runwaydreams. Hvordan er naglene festet? Er de sydd på eller festet med “clips” bak?

  Tusen takk:))

 22. Et herlig teppe :-) Med de riktige fargene ? ;-) God bedring, og for en nusselig vofs..

 23. Jeanett says:

  Hei på deg :)
  Godt at du er blitt bedre, men det ser ikke ut til at du får beholde teppe ditt selv. MÅ nok deles med 2 til he he he.Jeg har vært å shoppet sko i dag. Blir så innspirert av deg og dine sko. Så nå er det høye heler på mors “hverdags sko”. “Så flott” var min manns komentar da han så de.

 24. Siri says:

  Hei!

  Jeg lurte på en ting angående skoene du hadde på forrige innlegg. Hvordan er størrelsen i forhold til andre skomerker? (Eks. sko fra Bianco). Prøvde å se gjennom kommentarene om noen andre hadde spurt om det samme, men så ikke noe. Jeg er en “midt-i-mellom-str” mellom 37 og 38. Problemet er som regel at 37 blir for smalt eller trangt ved tærne. Flott hvis du kunne svare på dette! :)

  Ellers.. Du har en kjempefin blogg! Leser den hver dag – og er alltid like inspirerende.

 25. Karoline says:

  Hugo er så søt! Så snill “Oddemor” er! Bli frisk! Er selv i dårlig form og hater å måtte sitte i ro :c

 26. maggie says:

  Krysser fingrene for at helsa kommer seg superkvikt!!!
  Ønsker deg en nydelig dag :)

 27. E says:

  Hei,
  Har du lagt ut oppskriften på hamburgerbrøene du lagde her om dagen, tidligere? tenkte å lage dem i helgen, og mener å huske jeg har sett oppskriften her før. :P

 28. Mira says:

  Et utrolig koselig pledd :) Husk å gi deg selv tid til å bli i skikkelig form igjen, jeg gjorde aldri det i april og ble hengende syk i over en måned, sukk :(

 29. Anne says:

  Hei :-)

  Så fint pleddet var ! Koselig :-) Jeg lurte på en liten ting, hvor har dere tven deres? :-p hehe.. Og kan du lage et eget innlegg om huset deres? Viser alle rom osv ? :-) Da hadde jeg blitt veldig glad :-) Du har det så utrolig fint og det hadde vært veldig god inspirasjon, jeg skal nemlig flytte snart :-)

 30. Mari says:

  Så flink du er til å tenke positivt selv om du hadde en dårlig dag i går :-) Du er virkelig et forbilde, og min motivasjon til å gjennomføre 45 km løping per uke. Ha en fin dag :-)

 31. Henrikke says:

  Så søt Hund! God bedring håper du bli bra!:)

 32. Nina says:

  Lurer bare på om du pleier å trene mage/ rygg e.l. de dagene du “bare” løper, eller er dette forbeholdt styrkedagene? I tilfelle hvor lenge?
  Du har jo så definerte magemuskler at man skulle tro du trente mage hver dag ;-)

  God bedring videre, håper sola skinner like mye hos dere som i hovedstaden i dag :-D

  • Fotballfrue says:

   Synes du det? Takk :) Trener ikke magen hver dag, kanskje 3-4 ganger i uken?

   Klem :)

  • Laila R says:

   Det som er avgjørende for hvor definert magen din vil være, er hvor lav fettprosent du har. Noen sier man må ned på fettprosent på 8-9 om man har svake magemuskler for at de skal synes. Skal ikke tippe fettprosenter til Caroline, men hun er jo ganske slank ;) Dersom fettprosententet er høy, ligger musklene under fettet, vil de dessverre ikke komme til syne. Det finnes ikke styrkeøvelser som gir deg markerte magemuskler. Grunnen er at størrelsen på selve magemusklene har svært lite å si. Det er fettet som ligger over musklene som er årsaken til at man ikke har markert mage. Det går ikke ann å miste fett kun på ett sted, siden fettforbrenningen i kroppen er en “sentralstyrt” mekanisme. Det er hovedsaklig genetisk bestemt hvor på kroppen fettet forsvinner først.
   Spis sunt, fortsett å tren styrke siden dette bygger muskelmasse (som igjen øker forbrenningen), og tren kondisjon (som også øker forbrenningen).

 33. Emilie says:

  Hej Caroline! Endnu engang et fantastisk indlæg – jeg elsker simpelthen at følge med i din blog! Hvilket kamera bruger du? Jeg er sikker på at du før har skrevet det på bloggen, men kan simpelthen ikke finde det… håber på svar!
  Knus og kram Emilie

  • Fotballfrue says:

   Tusen takk, så god du er <3 Også dansk da, I love!

   Jeg bruker et sony alpha 330 :) Har både standard, vidvinkel og 50mm-linse :)

   Klemmer :)

 34. Carina says:

  veldig inspirerende blogg! :) Lurer på en ting, jeg vil veldig gjerne kjøpe de lyse blå skoene du kjøpte på nelly, de med en liten dusk:) men de to siste gangene jeg har kjøpt sko på nelly så måtte jeg sende de tilbake, de luktet nemlig veldig plast/pvc, om du skjønner hva jeg mener:P ? Så lurer egentlig på om de skoene der lukter plastikk? har så veldig lyst på de!

 35. Kajsa says:

  Godt å høre at du er blitt bedre (lest fra en nyere post). Kjenner meg igjen, er frustrende når kroppen må hvile mens hodet vil jobbe. Du får ta vare på deg selv :)

  • Fotballfrue says:

   Tusen takk! Ja, virkelig :O Heldigvis føler jeg meg hundre prosent nå, bortsett fra at jeg er sliten på en god måte, en løpeøkt hjalp faktisk :)

   - C

 36. Camilla says:

  Tok båtførerprøven for litt siden og besto, noe av det mest nervepirrende jeg har gjort, satt nesten og skalv før jeg begynte og rett før jeg skulle klikke send, verdens største lettelse når jeg får beskjeden om at jeg har bestått!;)
  Hvordan gikk det med Lasse?

  • Fotballfrue says:

   Haha, vil jeg tro :p Han har undervisning før prøven, så han skal nok ikke ta den før om en times tid. Jeg oppdaterer dere i morgen, tenker jeg ;)

   - C

 37. Awwh, så søtt av henne da! Kjempefint teppe, og du er jo bare nydelig =)

  Lizbethosnes.com – En ærlighetsblogg. Hverdagen og mine interesser, og lidelsen Anoreksi. Lizbethosnes.com

 38. Hilde says:

  Caroline,

  Du har verdens SKJØNNESTE hunder!!! Fy søren for noen søtinger :-)

  Klem fra meg

 39. Hilde says:

  Vil forresten bare dele denne linken med alle som er glade i små, fantastiske vidundre som bare gjør at alt annet i hele verden bøyer seg ydmykt….

  http://www.zuna.no/2012/04/30/livets-storste-under/

  Takk for at du deler så mange små gleder meg oss, Caroline :-)

  Klem

 40. Kristina Karlsen says:

  Oddemor er så søt :-)
  Alltid med, og alltid snill. Den dama har ett hjerte av gull, og Odd er heldige som har hun som supporter :-)

  Kos deg med teppet, er ikke mange klubber som har en så god mor :-)

 41. Æææææ… GI MEG DE HUNDENE <3 For noen nusselige blikk!! Pent teppe også, er så flott når andre legger tid på deg! :)

 42. Så koselig å gi bort pledd! Det er noe spesielt med hjemmelagde ting :-)

Leave a Reply