Konkurranse: Vinn bok & billetter til bokbad

God morgen ♥

Nå sitter jeg og halvsover foran dataskjermen, jeg fikk jo aldri sovet i går kveld. Jeg er litt rart skrudd sammen når det kommer til akkurat det å sove alene, den første natten er liksom så. . ubehagelig. Uansett, opp måtte jeg, og nå sitter jeg altså her og venter på forlagssjef Jan, før vi reiser til P3.

Over til konkurransen: Jeg tenkte det var på tide å dele ut boken min til to fine lesere, i tillegg til billetter til bokbadet som skal foregå den 24. mars. På bokbadet kommer blant andre Norges fremste kostholdseksperter, Kenn Hallstensen, for å holde foredrag og gi kostholds- og treningstips. Lars-Kristian er der for å fortelle litt om sine erfaringer i forhold til LCHF og fotball, også blir det selvfølgelig boksignering og boksalg. Du kan lese mer  om eventet her, i tillegg til å bestille billett om du vil det. 

Boken kan selvfølgelig forhåndsbestilles her hos Lille Måne. Alle som forhåndsbestiller får Den Lille Klemmeboken med på kjøpet. Den er så nydelig, her står blant annet hvordan du utfører gruppeklem, front-mot-bak-klem og “gjett hvem” klem. Haha :D

Alt du trenger å gjøre for å vinne, er å legge igjen en kommentar. Jeg trekker altså to som vinner boken, og to som vinner billetter til bokbadet. Masse lykke til ♥

Ps. Trekker snart vinneren av Celine Engelstad-konkurransen veldig snart også!2,078 Responses to “Konkurranse: Vinn bok & billetter til bokbad”

 1. Kristin J.B says:

  Jeg har fulgt bloggen din kjempelenge nå! Du er en kjempegod blogger!!
  Å boken din. Den ser helt fantastisk ut!!
  Håper jeg vinner da.
  Hilsen Kristin J.B

 2. Elisabeth says:

  Fantastisk fin!! Perfeksjon!
  Gratulerer!!!

 3. maren says:

  Hadde vært superherlig å vinne boken din! :)

 4. Kristin says:

  Gratulerer med nyprintet bok, den ser veldig flott ut :) Boklansering kan jeg uansett ikke være med på, men slenger meg på og prøver lykken om å vinne et eksemplar av boken!

 5. Travelbug says:

  Ser på antall kommentarer at sjansene er minimale, men er jo verdt et forsøk :) Kunne godt tenkt meg å lest denne boken og endelig få oppskriftene på alt det fristende du har lagt ut her den siste tiden :)

 6. Lone says:

  Hiver meg på og krysser fingrene..

 7. Mari says:

  Hadde vært utrolig morsomt å vinne. Virker som du har arbeidet hardt i det siste, så gleder meg til å se resultatet. God helg :)

 8. Aina Litle says:

  so hyped! bildene i boken var dødsfine :-)

 9. Elisabeth says:

  Hei, Caroline! Jeg har lest bloggen din en stund, og den er den bloggen jeg klikker meg først inn på. Jeg har veldig lyst til å lese boka di. Lykke til med salget! klem Elisabeth

 10. Marte says:

  Jeg har kjempelyst på den boka! Har lest på bloggen din mange ganger pga. Oppskriftene! ;)

 11. Miriam Derkatch says:

  Jeg vill gjerne vinne boken! Glede meg veldige til å lese den:)

 12. Siv says:

  Hei, jeg ønsker veldig gjerne å bli med i trekningen om boken din. Jeg tenker å kjøpe den uansett, men det skader vel aldri å bli med på konkurranse. Jeg vil bare gratulere deg med den, og si at du er virkelig et forbilde for oss andre som leser. Til tross for mindre hyggelige kommentarer, synes jeg du både responderer og takler dette bra, kjempeflott! Også virker du så herlig og god. Ønsker deg en god helg, klem fra fast leser som er inne på bloggen din flere ganger om dagen:)

 13. Ane Sakshaug says:

  Jeg vil gratulere deg så masse med denne tilsynelatende flotte boka! Du har din største rett til å være vanvittig stolt av deg selv. Mange timer, mye arbeid og mange gode stunder, er jeg sikker på ligger bak. Masse lykke til fremover! Jeg henter inspirasjon fra deg!

 14. Jeanett says:

  Gratulerer kjempe masse med vel gjennomført bokprosjekt! Det må være en helt vanvittig følelse å sitte med den i hendene, omtrent som da du designet sko for/med Nelly, kanskje? Igjen, gratulerer og nyyyt! <3

 15. Lise says:

  Gratulerer med boka, den så kjempefin ut!
  Håper jeg vinner ;-)

 16. Kristine H says:

  Fantastisk gode oppskrifter du har :)
  Det hadde vært fantastisk å vinne boken din, for jeg skal nemlig feire bursdagen min om to uker, sammen med mine godeste venniner. Vet ikke helt hva jeg skal lage av mat, trenger noen gode tips, og det er jeg sikker på at jeg hadde funnet i boka de :)

 17. Nikoline says:

  Gratulerer masse med bokutgivelse!! Gleder meg masse til å se den i butikkhyllene – du kan være stolt!

 18. Katinka says:

  ~<3 I wish ~<3

 19. Gratulera med bok. Håper det blir en best selger. Jeg skal iallefall kjøpe boken din. Hadde vær kjempe kjekt å vært på bokbladet ditt, men jeg sitter hjemme med en jente på snart 3 måneder, så jeg kan på en måte ikke dra. Får heller ta en trilletur til byen og kjøpe boken selv. Du får ha lykke til videre, med boken, bloggen og livet.

 20. juliet says:

  så utrolig spennende :-D

  julie_HE_94@hotmail.com

 21. Ingrid Tysnes says:

  Hadde vært kjempekjekt å vunnet boka :)

 22. Linda says:

  Jeg vil vinne! :)

 23. Hanne Kristin says:

  Jeg vil gjerne vinne. Boka ser fantastisk ut :)

 24. Marianne says:

  Jeg vil gjerne vinne! :)

 25. gina says:

  Boken ser kjempe fin ut! ;D
  jeg vil gjerne vinne <3

 26. Christina says:

  WOW! Så utrolig mange som har deltatt i denne konkurransen!!
  Først og fremst, gratulerer så mye med ferdig bok, Caroline! Du har vært så utrolig Flink :) Jeg vil veldig gjerne være med i trekningen om den flotte boken din!! :) Lykke til alle sammen :)

 27. Petrine says:

  Jeg prøver lykken…
  En gang hopper Hagen min vei :)

 28. Mari says:

  Åh, jeg vil ha boka!! :D

Leave a Reply