På reisefot

God morgen, hvordan har dere det?

Inni meg kribler det, for nå reiser jeg avgårde til Drammen for to møter, før turen går videre til Oslo. Der blir jeg til i morgen ettermiddag, har blant annet et møte med forlaget for boken min, Lille Måne i både dag og i morgen, nå starter lanseringen hvert øyeblikk. Herregud, om litt over en uke er boken min ute! How sick is that?

I dag har jeg på meg skjørt fra Asos.com / her// Ring fra Treasures.no / her // Bluse fra Zara Woman // Sko fra Kurt Geiger / Carvela

Nå banket det på døren, og det var DHL! Se på disse deilige skoene! De skal brukes flittig neste uke. Kjøpte de hos Asos.com / her.

Vi skrives i Oslo / Drammen ♥

annonselenker 111 Responses to “På reisefot”

 1. Mari says:

  Nydelig skjørt! Hvilken farge og størrelse har du? :)

 2. Maiken Andrea says:

  Hei !
  Ser du har bestilt deg noen nyyydelige sko fra asos, har vurdert å bestille klær og sko derfra selv, men er usikker på frakt osv. Hva koster det deg å bestille der?

  • Fotballfrue says:

   Gratis eller 100,- Toll og andre avgifter avhenger av verdien på det du bestiller :) Det står mye info på nett/toll.no :)

   - C

 3. choo lee says:

  u look wonderful :))

  come and see my blog and my new outfit and maybe u wonna follow :)
  xoxo
  chicchoolee.blogspot.com

 4. Camilla says:

  Sjeldent jeg kommenterer blogger, men føler jeg må gi deg litt ros:) Jeg har fulgt med på bloggen din siden du starter, og du har virkelig lagt mye arbeid bak bloggingen! Fantastiske bilder, velskrevne innlegg og mange gode tips Du er uten tvil den mest profesjonelle bloggeren! Har tidligere hatt en tendens til å “irritere” meg litt over måten du har svart leserne dine på, men også her må jeg berømme deg. Synes at du den siste tiden har svart leserne dine med en hyggeligere tone:) Håper du fortsetter med bloggingen i mange, mange år! Stor klem til deg fra imponert leser

 5. Elise says:

  Så fin du var! Og elsker skoene dine :-) Tiden flyr!! Gleder meg til boken din kommer ut :-)

 6. Nathalie says:

  Hei:)
  Du skrev tidligere denne uken at du hadde mye vann i kroppen og at du i den forbindelse skulle prøve en detox eller noe i den dur for å få bort vannet i kroppen. Jeg sliter selv med veldig hovne bein og tenkte kanskje dette kunne være noe for meg. Opplevde du at det fungerte som det skulle?

  Ha en fin kveld!:)

  • Fotballfrue says:

   Nei, det er bare tull. Orket ikke mer enn 3 dager :p

   - C

  • Benedicte says:

   Har du hovne ben pga trening eller er dette et generelt problem? Hvis det er det sistnevnte, har du sjekket hjerte ditt? Hilsen medisinstudent :)

 7. Silje says:

  Fy søren så fin du er med bølger !

 8. Elsket skoene! Frisk vårlig farge :)

 9. Kristin says:

  Er blusen ny???

 10. mari says:

  Caroline, hvor er det suuperfiine smykke fra treasures det å ?

 11. Emmili says:

  Har lett etter ett slikt skjørt leeenge. senest i dag! Synd det er utsolgt i nesten alle størrelser :/
  Liker stilen din, inspirert meg mye :D
  Ha en fin dag!

 12. Hei! Utrolig koselig å hilse på deg på Glass i dag. Utrolig pen du er i virkeligheten :)
  Hilsen hun som var servitør på bordet ditt :)

 13. Christina Lyø says:

  Hei, er dine stole fra mærket, Riverera maison ? hvis ikke skulle du prøve at tjekke Galleri Mimosa ud, de har et ” syntes godt om” på facebook, utrolig lækre ting til huset, du vil elske det :-)

 14. kari says:

  synes du bør legge på deg litt, du har begynt å se sliten, syk og trøtt ut.. ser virkelig ikke sunt ut, og du ser eldre ut i ansiktet..

 15. anita says:

  hvilken farge har du på veggene i stuen ? :)

Leave a Reply